Termeni și condiții

Studhub.ro nu îșî asumă responsabilitatea pentru conținutul mesajelor.

Studhub.ro nu îșî asumă responsabilitatea pentru conținutul resurselor, explicațiilor, materialelor și a nici unui document încărcat.

Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul mesajelor și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate, cu excepția mesajelor trimise direct administratorului site-ului.

Nu aveți voie să publicați, transmiteți sau faceți referire în nici un fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea studhub.ro sau a oricăror alte sisteme informatice(hardware sau software).

Mesajele exprimă punctele de vedere ale autorului mesajului și nu exprimă în nici un fel poziția studhub.ro

studhub.ro își rezervă dreptul de a șterge conținutul discutabil al unor mesaje deja publicate, fie că este vorba de o parte a mesajului (în acest caz ștergerea va fi făcută într-un mod explicit, cu o notificare în cuprinsul mesajului), fie întregul mesaj(în acest caz, ștergerea mesajului se va face fără vreo notificare). Acesta va fi un proces manual, astfel încât este posibil ca mesajul discutabil, conform condițiilor de mai sus, să rămână un timp pe site.

Acest produs este gratuit.