Ce înseamnă Studhub ?

Cursuri Facultati Cluj Platformă dedicată studenților Descarci, evaluezi și comentezi resursele Încarci materiale de studiu pentru tine și colegi Îți organizezi resursele de la facultate Cauți resurse postate de colegi sau de la alte facultăți Prezenta noastra in facultati cluj: UTCN, UBB, UMF Produs gratuit, 100% pentru studenti.

AUTENTIFICARE

Autentificați-vă cu rețelele sociale

Am uitat parola


Prietenii noștri de la ILikeIT au considerat Studhub o Biblioteca Inteligenta!

Probleme pe care le rezolva Studhub

Comunicarea

Comunicarea legată de resurse este deficitară. Deoarece nu există un mediu propice pentru a comunica resurse și idei, s-a căutat rezolvarea în diferite rețele de socializare și platforme de depozitare de fișiere(Facebook, Dropbox sau Google Drive). Acestea nu înglobează un serviciu care să avantajeze un student când vine vorba de resursele de la facultate:

  • Nu există o istorie, ceea ce rezulta la postări repetate în fiecare an;
  • Nu exista un context de comunicare bazat strict pe aspectul resurselor necesare studenților (comunicare între colegi).

Organizarea

Cei mai mulți dintre studenți caută, descarcă și încarcă materiale de studiu într-un mod neorganizat, pe diferite platforme care au alt scop, iar în acest fel se pierde mult timp în fiecare proces realizat de student (căutare, descărcare, încărcare, întrebări, etc). Un scenariu ar fi: studentul are un dosar cu resurse pe Dropbox; el dă de știre acest fapt pe Facebook; acolo se comentează resursele respective și mai apar diferite referințe de Google Drive / încărcări pe Facebook; Acest proces devine din ce în ce mai complex, ceea ce duce la pierderi de timp uriașe si o foarte proastă organizare.


Facultati Cluj

Aceasta este o reprezentare a folosirii de către studenți a celor trei platforme. Există combinații în folosire. Niciodată nu o să se poată completa una pe cealaltă.

Facultati Cluj

Soluția este simplă: O platformă care să înglobeze cele mai importante aspecte care favorizează procesul de învățare a studenților și aducerea unor elemente determinante care să clădească o nouă platformă de socializare, cu target în educație.

De ce sa folosesti Studhub si nu un grup de Facebook sau Cloud?

Ce inseamna Studhub?

Un scurt video despre misiunea si avantajele platformei Studhub. Vizionare placuta!

Posted by Studhub on Wednesday, March 25, 2015

De ce Studhub?


Prezenta noastra in Facultati Cluj:

Studhub este o rețea interdisciplinara pentru studenti! O comunitate prin care îți poți spori performantele școlare. Platforma iți permite sa explorezi toate opțiunile de studiu într-un singur loc și sa găsești toate resursele potrivite de studiu care sa corespunda cu nevoile tale.

Știm ca organizarea și împărtășirea resurselor este o activitate consumatoare de timp. De aceea pe Studhub totul este organizat pe facultati Cluj. Ai posibiltatea sa adaugi sa comentezi, evaluezi și sa cauți printre materiale mult mai ușor decât în oricare alta platforma.

Studhub îți oferă o rețea online, unde poți colabora ușor cu colegii tăi, pentru a-ți economisi timpul și pentru a te concentra asupra studierii și nu asupra căutării cu disperare a materialelor de curs.

SCRIE-NE NEAPĂRAT

Scrie-ne pentru orice problemă sau întrebare!
Ținând legătura și spunându-le colegilor despre noi, vom putea să îmbunătățim experiența voastră și să avem tot mai multe resurse/materiale de studiu.

Din ce categorie faci parte

Partener principal

Facultati Cluj

Sustinem

Facultati Cluj
  • La noi gasesti:  
  • Cursuri Facultati Cluj UTCN;  
  • Cursuri Facultati Cluj UMF;  
  • Cursuri Facultati Cluj UBB.
Acest produs este gratuit.
© 2024 studhub.ro